IA-L LA PACHET CU TOTUL!

           

     Întâlnesc tot mai multe femei care se plâng: “Al meu ar fi perfect dacă…” sau ,, El e un tip fain, dar mă-sa e o nesuferită! „; ,, I s-ar potrivi mai mult jobul ăsta decât ceea ce face el acum.”; ,, Are niște prieteni vai de ei!”

Draga mea, nu uita că alesul este un tot indivizibil. Cum tu ești o fată deșteaptă, cu siguranță realizezi că nu-l poți schimba pe-un ,,băiețandru” la vreo 35-40 de ani. Chiar dacă unii n-au cordonul ombilicat tăiat în totalitate , au deja bagajul de informații bune și mai puțin bune înmagazinat din cap până-tălpi.

      Fie că alegi un guraliv, un timid,  un intelectual ,,fin” care se cultivă în fiecare dimineață citind ziarul pe wc , fie un gurmand care soarbe cu zgomot și ultima picătură din castron, nu uita că-l iei la pachet cu totul.

Sigur că ideal ar fi să-l poți dezmembra și să poți spune: ,,Ești un tip incitant, cardul e super, dar caracterul e infect și îl lăsăm la ai tăi!” sau ,, Te iau , dar numai pe tine. Nu vreau să am de-a face cu familia ta! Să n-o vad pe cicălitoarea aia de maică-ta pe la noi și nici pe îngâmfata aia de soră-ta! Gata cu prietenii tăi!”Din păcate nu se poate!

Nu uita că este posibil ca ai lui să devina familia ta și să împărțiți multe bune si rele împreună~!

Îi poti spune elegant  ce te deranjează , fără a-l jigni si fără a-i insulta familia. Nu uita că mama lui rămâne mama lui , sora lui rămâne la fel , chiar dacă tu de-ai da peste cap de o mie de ori. Nu te obligă nimeni să stai bot în bot cu ai lui în fiecare zi , dar cu un mic efort poti salva aparențele și poți arăta ca esti o fată cu mult bun simț care respectă familia alesului ei. Respectându-i pe ei , te respecți in primul rând pe tine. Și nu uita ca prietenii lui ramân  prietenii lui. Mulți ar fi în stare să renunțe la o femeie care nu -i acceptă familia, prietenii și riști să-l pierzi.

Deci îți iei alesul   ,, all inclusive”. Îți place tipul, îl iei automat cu sforăitul din noapte, cu salariul de bugetar,   cu ,,familia  aia nesuferită și cu prietenul ăla necioplit”dar și cu multe alte lucruri  care nu-ți convin.

Vrând-nevrând , alesul tău va trebui să recunoască faptul că și reciproca e valabilă pentru că nici tu nu ești perfectă și nu vii după tine doar cu lucruri bune și frumoase.Pe riscul lui , în pachetul frumos ambalat  te poate găsi nu doar pe tine ci și multe altele: o mamă cicălitoare, niste rude agasante, câteva prietene nesuferite, un antrenor de fitness sexy pe care el să nu-l agreeze, un copil răsfățat , un motan ce vrea sa doarma doar cu voi în pat  etc.

Bifeaza aici daca vrei sa primesti oferte exclusive si recomandari de la mine si partenerii mei
Bifeaza aici daca vrei sa primesti articole informative gratuite
Vrei sa fii primul care afla noutatile de pe blog?
Scrie emailul mai jos, apasa pe butonul "ma abonez" si nu vei pierde nici un articol nou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *