Despre mine

Ma numesc Minodora Ion , am 48 de ani, sunt din Constanța.

Avocat , formator , fondator al Toastmasters Constanta ( Public Speaking și Leadership Club ).

Am o fată de 27 de ani , licențiată în știinte juridice și un nepoțel de 6 anișori.

Scriu din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni  să-și   descopere și să-și valorifice potențialul, să-și extindă limitele ,să cunoască învingătorul din ei.În fiecare dintre noi se află un învingator.

Fără a mă considera un bun sfătuitor , psiholog sau coach,  vin  în sprijinul dumneavoastră  cu lecțiile pe care viața mi le-a oferit, cu esecurile și succesele mele și ale celor din jurul meu.

Vă puteți regasi în multe dintre aceste povesiri..

La nici  13 ani eram un copil epuizat, disperat, abuzat, hăituit. Tot ce-mi doream era să nu ma mai lovească nimeni  și să mor in somn pentru a nu mai suferi. Adormeam și mă trezeam secatuită din pricina cosmarurilor. Mă loveau pumni, picioare și tot felul de obiecte, iar dimineața , prima grijă era să-mi pipăi fața pentru a descoperi eventualele semne.

Copilul acela s-a refugiat în șah și în cărți, biblioteca devenind a doua casă. A descoperit  că o  viață ar fi insuficientă  pentru câte poate și vrea să realizeze.

Toți putem primi lovituri de la viață. Putem fi îngenunchiați, urlând cu disperare. Important este să găsim în noi forța de a ne ridica și a merge mai departe.

Pasiuni:  scrisul,  psihologia, voluntariatul, șahul, limbile străine.

Prima mea carte: ,, Învingatoarea” va vedea lumina tiparului peste foarte puțin timp.

Iubesc copiii, iar viața de bunică m-a făcut să fiu alt om:mai bland, mai iubitor, mai zvăpăiat Am redescoperit copilul  din mine.

Aveți curaj, luptați, iar , când cadeți, ridicați-vă precum copiii care învață să meargă!. Zâmbiți și încercați iar și iar! Cu siguranță veți reuși!

Am convingerea că sunteți minunați și că se va lega o prietenie trainică între noi.

Mă simt binecuvântată că sunteți alături de mine!

 

Cu prețuire,

Minodora Ion