Cărți

ARTA DE A ÎNVINGE

Mă simt  onorată și vă sunt  recunoscătoare pentru că sunteti alături de mine la acest început de drum ca scriitor.

Această primă carte se adresează tuturor celor ce vor să-și cunoască și să-și dezvolte potențialul ascuns , să se reinventeze și să se învingă pe sine.

Ea s-a născut din dorința mea de a ajuta cât mai mulți oameni spiritual și material .Spun aceasta deoarece o mare parte din drepturile de autor se va  îndrepta către copiii bolnavi. Cealaltă parte va merge către editarea următoarelor cărti ce vor fi scrise cu același scop caritabil.

Prima parte a cărții cuprinde capitole autobiografice,fiind descrise principalele evenimente din viața mea:nașterea, copilăria, căsătoria,  nașterea copiilor, moartea celor dragi etc.

În cea de a doua parte am încercat să expun principalele principii si învățăminte  cu care am rămas în urma experiențelor și cum mi-am dezvoltat atitudinea de învingătoare.

Fiecare cuvânt așternut aici vine din suflet, iar fiecare poveste a fost trăită cu toată ființa mea.

Pe mulți nu vă cunosc încă , dar vă simt deja aproape de sufletul meu, însetați de a evolua în fiecare moment al vieții voastre.

Știu că sunteți minunați și că se va crea o relație specială între noi .Știu că fiecare dintre voi se va putea regăsi într-o povestire sau alta.

Poate unii simțiti că sunteți jos acum, la pământ, precum un cal trudit si plin de spume.Vă spun doar atât: înca n-ați descoperit adevaratul vostru potential.

Ce este un ÎNVINGĂTOR?

Cel ce cade, își adună curajul și merge mai departe împotriva tuturor temerilor; cel ce acționează cu toată convingerea ca si cum i-ar fi imposibil să dea greș.

 

Sunteți puternici! Veți reusi!Sunteți ÎNVINGĂTORI!

 

 

Comandă cartea